Welkom bij Vloeren Uitverkoop Vianen

Contact Laminaat kopen

In dit artikel kun je lezen waar we ons hebben gevestigd, wat onze openingstijden zijn en hoe je ons kunt bereiken voor eventuele vragen. Vloeren Uitverkoop Vianen heeft zijn vestiging geopend in November 2021. Onze outlet is dus erg recent pas geopend!

Wat verkopen wij?

Wij verkopen hele goedkope klik laminaat vloeren. Naast dat onze vloeren zo goedkoop zijn zijn ze gewoon van a-kwaliteit. Wij verkopen uiteraard geen b-kwaliteit vloeren. Wij kopen grote partijen op van verschillende vloeren fabrieken/handelaren. Hierdoor kunnen wij dus extra laag met onze prijzen zitten. Naast het verkopen van laminaat vloeren verkopen wij ook de bijbehorende benodigdheden zoals, ondervloeren, plinten, plintenscharen, laminaatreiniger etc. Ook bieden wij onze bezoekers onze eigen legservice en bezorgservice aan. Je kunt dus zeggen dat wij een one-stop-shop. Het bezorgen van je net gekochte vloer kan bij ons al binnen 24 uur. Doordat wij heel veel op voorraad hebben, kun je je gekochte vloer ook meteen meenemen.

Geen webshop

Vloeren Uitverkoop Vianen is een fysieke winkel en heeft geen webshop. Bij ons kun je dus ook niet telefonisch of via mail, website bestellen. Het is de bedoeling dat onze producten in onze winkel gekocht worden. Het is wel mogelijk in overleg met de verkopers als je bij ons ben geweest om de vloer nadat je hem gezien heb telefonisch te reserveren. Wij vinden het erg belangrijk om de mensen een goede service te bieden in onze winkel. Hier is het dan ook mogelijk om over onze prijzen te onderhandelen. Met online verkoop krijg je deze ervaring niet. Daarnaast krijg je de look en feel van het laminaat online niet wat je in onze winkel wel kunt krijgen. Vloeren zien er op een afbeelding altijd anders uit dan in het echt.

Locatie Vianen

Onze outlet is te bezoeken op de Stuartweg 1G in Vianen (4131NH). Wij zijn gevestigd midden in het land en dus bereikbaar voor iedereen. Daarnaast ligt onze outlet langs 2 snelwegen, de a2 en a27. Makkelijk te bereiken dus. Naast dat we makkelijk te bereiken zijn kun je bij ons ook gratis parkeren. Wij hebben een eigen groot terrein waar je je auto dus gratis kunt neerzetten. Er is altijd plek voor iedereen! Wij zitten aan de achterzijde van het grote Amslod gebouw.

Openingstijden

Dit zijn onze openingstijden! En wie weet tot straks in onze outlet! Wij verwelkomen iedereen met een lekker gratis hapje en een drankje.

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 – 17:00
Woensdag 11:00 – 17:00
Donderdag 11:00 – 17:00
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Contact opnemen

Wil je meer informatie over onze vloeren, heb je een vraag over onze website of andere producten? Neem dan contact op via 06 225 225 16. Dit nummer kun je zowel bellen als WhatsAppen. Daarnaast is ons mailadres info@vloerenuitverkoopvianen.nl. Maar meestal wordt er doorverwezen naar het telefoonnummer, omdat je dan meteen een verkoopmedewerker aan de lijn krijgt. Die weten meer af van voorraden en wat voor vloeren er allemaal nog meer in de outlet liggen.

Laminaat oak Glossy Light Laminaat oak Dark Laminaat oak Beige Deluxe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.