Waarom laminaat kopen?

Laminaat kopen

Er zijn heel veel soorten vloeren waar jij als koper uit kunt kiezen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit laminaat, gietvloeren, parket vloeren, PVC, tapijt, vinyl, tegels etc. Maar waarom zou je precies laminaat kopen? In dit artikel zetten we de voordelen voor jou op een rijtje.

1. Eenvoudig te onderhouden

Doordat een laminaat vloer een speciale coating heeft, trekt het vuil niet in een laminaat vloer. Het is dus erg gemakkelijk om vuil van de vloer te halen. Dit kun je doen door regelmatig stof te zuigen en te dweilen. Een laminaat vloer is makkelijk stofvrij te houden. Een laminaat vloer is vlekvrij en krasvrij (krasvrij tot op zekere hoogte).

2. Beschikbaar in vele kleuren, structuren & maten

Je hebt momenteel laminaat vloeren in elke kleur of stijl beschikbaar. Zo heb je laminaat vloeren die eruit zien als tegels, of hebben een visgraat patroon. Je hebt ze ook in vele gekke kleuren/patronen zoals blauw. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar in veel verschillende formaten, zo heb je hele dikke laminaat vloeren of hele brede vloeren etc. Er is dus keuze voor elke type woning en smaak.

3. Makkelijk zelf te leggen

Met een beetje handigheid en geduld kun je een laminaat vloer makkelijk zelf leggen. Laminaat vloeren hebben namelijk altijd een klik systeem waarmee je een laminaat vloer dus in een handomdraai gemakkelijk zelf kunt leggen. Dit bespaard uiteraard ook weer een hoop legkosten.

4. Nauwelijks te onderscheiden van echt hout

Laminaat vloeren zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echt hout. Er zijn zoveel mogelijkheden en stijlen die je als laminaat vloer kunt kopen. Zo ook diegene die niet te onderscheiden zijn van een echt houten vloer. Een goede oplossing dus als je wel echt hout wil maar niet teveel wilt besteden.

5. Goedkoper dan andere vloeren

Heb je niet heel veel te besteden aan je nieuwe vloer? Maar wil je wel een frisse en mooie uitstraling dan is laminaat de beste optie. Wij verkopen laminaat vloeren al vanaf 2,98 per vierkante meter. Een laminaat vloer is relatief goedkoop in aanschaf.

Kom daarom bij ons langs!

Hebben wij je kunnen overtuigen om laminaat te kopen? Kom dan naar onze outlet, wij hebben laminaat vloeren voor bodemprijzen en heel veel keuze. Omdat wij zoveel keuze hebben slaag je bij ons altijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.