Waarom klikt mijn laminaat vloer niet?

Help mijn laminaat klikt niet

Help mijn laminaat vloer klikt niet goed in elkaar! Heb je hier last van en je weet niet waardoor dat komt? Wij leggen je in dit artikel uit wat je waarschijnlijk verkeerd heb gedaan en hoe je het kan oplossen.

Direct leggen na aankoop

Je hebt je mooie droomvloer gekocht en meegenomen naar huis. In alle trots begin je gelijk met leggen want hoe eerder hoe beter toch. Nee daar heb je het dus mis. Een laminaat vloer kan je nooit meteen leggen na aanschaf of wanneer het bij je binnen is gekomen. Laminaat moet acclimatiseren. Dat betekend dat het moet wennen aan de temperatuur waar de vloer gelegd zal gaan worden. Een laminaat vloer moet 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar de vloer gelegd zal worden. Wanneer je de laminaat vloer niet laat acclimatiseren kan het dus voorkomen dat je de vloer niet goed kan leggen. In sommige gevallen kan dit wel maar dan zal de vloer in een later stadium bol komen te staan of gaan krimpen. Het is dus zeer belangrijk dat je de vloer eerst laat acclimatiseren voordat je hem gaat leggen.

Advies

Is je vloer wel voldoende geacclimatiseerd en lukt het nog steeds niet? Laat het ons dan weten. Het is altijd mogelijk om je vragen te stellen bij onze collega’s. Dit kun je doen door te appen of te bellen naar 06 225 225 16. Je krijgt dan meteen een vloeren specialist aan de lijn. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om gewoon langs te komen in onze showroom in Vianen. Daar kun je dan zelfs gebruik maken van een lekker kopje koffie of thee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.