Lees hier onze reviews

Hebben wij jou nog niet kunnen overtuigen om langs te komen? Lees dan hieronder alvast een paar Google reviews!

Routeplanner

Wat bezoekers van ons vinden!

Nette en vriendelijke mensen die mij goed hebben geholpen met het vinden van een juiste laminaat want ruime assortiment wat het lastig maakten maar ben blij dat het geslaagd is

Suat Uysal

Hele aardige mensen super geholpen ook als je minder budget heb zeker een aanrader ze nemen de tijd voor je. πŸ‘πŸ‘

Jolanda van Doesburg

Goed geholpen, alleen ondervloer en plinten aangeschaft, hele vloer compleet in een keer klaar

Peter Korver

Wij studenten hebben een uiterst prettige ervaring gehad bij de vloerenuitverkoop in Vianen. Erg aardige medewerker die flexibel was en zich goed kon aanpassen aan onze wensen. Daarnaast hebben ze een ruim en veelzijdig aanbod aan vloeren. Ik raad dit bedrijf erg aan!

florentine verschuur

Vandaag spontaan bij deze winkel uitgekomen. Hartelijke ontvangst, goede kennis van zaken, veel keuze en mooie deals. Wij gaan met een mooie vloer naar huis en gaan er vanuit dat ‘ie daar net zo mooi komt te liggen!

Wilma Taa-Rooijackers

Wat een fijne service. Groot aanbod en zeer leuke prijzen. De medewerker die ons geholpen heeft was zeer vriendelijk en deed super zijn best om ons, maar ook anderen in de winkel snel en op zijn best te helpen. Na afloop zelfs wat lekkers meegekregen!
Mocht ik weer laminaat nodig hebben, kom ik zeker nog eens langs.πŸ‘πŸ»

Casper

Beste prijzen en super vriendelijke mensen, je wordt gelijk geholpen, iedereen moet echt langs ben zeer te vreden, professionele hulp en goedkoopste van Nederland

Vasilis Chatelos

Hele vriendelijke personeel. Goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Zeker een aanrader om hier te gaan.

Nihat heeft heel goed geholpen. Top dankjewel.

Mala Sadhoeram

Mooie grote collectie met voor ieder wat wils.

Goede prijs en ik heb hier een mooie restpartij op de kop getikt. Super service, aardige medewerkers en lekkere koffie.

Renske S.

Hele vriendelijke mensen en super goed geholpen bij het uitzoeken van een vloer voor ons hele huis. Enorm veel keus laminaat voor een mooie prijs.

Stefan Goudriaan

We zijn goed geholpen. Aardige personeel en erg behulpzaam. We konden de rest van de laminaat nog achterhouden omdat het niet in 1x paste.

Anni Fisan

Snel en vakkundig geholpen. We hebben een vloer voor de eerste verdieping gekocht. Veel aanbod.

Patricia Overheul

Afgelopen zaterdag naar Vianen gereden. We werden hartelijk ontvangen met koppie koffie en een glimlach. 2 ervaren heren die al jaren werkzaam zijn en gedegen hebben kennis over vloeren/ondernemen.

Na een goed gesprek werden de pakketten netjes in ons busje geladen. Goede service. Zou ik zeker aanraden, dus ga gauw op bezoek als je een vloer nodig hebt.

Grt, Yasin/Gill Amsterdam

Zeer nette winkel, warme ontvangst.
Bij vragen accurate antwoorden.

Personeel denkt goed mee en zorgt voor de juiste uitleg.

Lorenzo Broekhuijsen

Een geweldige ervaring opgedaan vandaag bij de vestiging in Vianen. Een zeer aardige medewerker die attent was, meedacht en een goede oplossing heeft aangeboden. Eindstand na heel NL rondgereden te hebben hier een mooie laminaatvloer voor een prachtige prijs meegekregen.

Een aanrader voor allen om te kijken, want de service is top, kwaliteit ook en ze hebben prachtig betaalbaar laminaat in allerlei kwaliteitsklassen. Zeer uitgebreid assortiment. Voor een andere woning ook laminaat nodig over enkele weken. Ik ben weer spoedig terug ^^.

Abbasin Wardak

Top bedrijf!!!
Mooi vloer voor prikkie!!!
Echt aanrader!!!

Sergei Polikarpov

Goed geholpen! Zijn heel klantvriendelijk en hebben goede acties met leuke €!! Aanrader!

Elise Van Der Lee

Hele fijne zaak en super goedkoop. Vooral fijne en vriendelijke behandeling door Abi. En de koffie met iets lekkers staat altijd klaar. Bedankt Abi

Sharda Sewratan