Onze nieuwste reacties! – Week 17

Vloeren Uitverkoop Vianen Reviews

Ben je nog niet overtuigd om langs te komen naar onze outlet in Vianen? Misschien dat onze nieuwste reviews jou dan kunnen overhalen. Hier staan een aantal reviews die we afgelopen week (26 t/m 30 april) hebben mogen ontvangen via Google.

Wij bedanken iedereen die ons een positieve review achter heeft gelaten! 

Super prijs, houd er wel rekening mee dat het een combi deal is met ondervloer en plinten, maar dan ben je nog steeds heel voordelig uit. Personeel is heel behulpzaam, geduldig en vriendelijk 🙂

Bedankt voor vandaag!

Julie Bos

Heel erg prettig geholpen. Was een top service en ben heel erg blij met mijn mooie nieuwe vloer. Aanrader om heen te gaan. Vriendelijke verkopers.

Nasera Quichou

Super goed geholpen en hele vriendelijke verkopers raad deze winkel zeer aan

Zus Scholtens

Helemaal leuk. Echt een super mooi laminaat uitgezocht en besteld. Nihat heeft ons super leuk geholpen en goed geadviseerd. De kids konden beide iets lekkers uitzoeken en de thee en de koek smaakt goed tijdens het verkoop gesprek.

Rinda Kroes

Wij hebben hier een prachtig laminaat gevonden voor onze nieuwe woning. We waren hier een aantal maanden terug al voor een woning van een familielid. Dat was dermate naar wens bevallen, waardoor we terugkwamen. Het laminaat is mooi, veel variatie in prijs en je hebt veel keuze. Belangrijker nog, de service en klantvriendelijkheid is buitengewoon hoog. Al was het laminaat duur, wat niet het geval is, dan zou ik alsnog teruggekomen zijn voor de abnormale klantbehandeling. Je krijgt volle aandacht, goede toelichting en advies, wat te drinken aangeboden of een hapje en ze denken enorm mee met je. Dus ja, ook ons 2e vloer hier gehaald en zeer tevreden ermee! Nog geen persoon gehad die geen compliment gegeven had ervoor bij binnenkomst nieuwe woning : ).

IslamAndAbbasin

Mooi goedkoop laminaat, maar bijbehorende plinten konden niet geleverd worden. Ook enkele dagen later waren ze er niet op het afgesproken tijdstip. Telefonisch geen contact te krijgen met het bedrijf. Medewerker deed wel zijn best een passende oplossing te vinden.

Pim Stalenhoef

Very friendly and helpfull. Does everything to come up with a good solution for the best floor for your home to a very good price

Patricia Nordahl

Ben je op zoek naar een betaalbare en een goede kwaliteits- laminaat vloer. Stop dan met zoeken en kom langs naar onze outlet op de Stuartweg 1G in Vianen. Wij hebben laminaat vloeren in elke kleur, formaat, dikte en structuur. Bij ons slaag je dus altijd!

plinten reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.