Onze nieuwste reacties! – Week 16

Vloeren Uitverkoop Vianen Reviews

Ben je nog niet overtuigd om langs te komen naar onze outlet in Vianen? Misschien dat onze nieuwste reviews jou dan kunnen overhalen. Hier staan een aantal reviews die we afgelopen week (19 t/m 23 april) hebben mogen ontvangen via Google.

Wij bedanken iedereen die ons een positieve review achter heeft gelaten! 

Mooi goedkoop laminaat en goede service

Pim Stalenhoef

Vandaag een laminaatvloer gekocht. Nihat is een leuke eerlijke man die ik het daarom gun. Hartstikke blij met de vloer!

Arnold van Leuken

De prijs is waar! Top

Suleika van Hengst

Helemaal top. Ze denken met je mee en zijn super vriendelijk. Top hulp 👍🏼 Dankjewel.

Sap Barber

Eergisteren samen met mijn ouders geweest om te kijken voor een mooie laminaat. We werden geholpen door een hele aardige medewerker geholpen. Service was top en heb super mooie laminaat gekocht voor een spotprijs. We zijn super tevreden en daarnaast hebben wij ook wat lekkers bij gekregen. Zeker een aanrader om langs te gaan! Genoeg en veel keus!

Ouafa

Vandaag laminaat gehaald. Werd heel goed geholpen vriendelijke mensen . We kregen er zelfs een Installation set erbij !!

Soraya v Eijsden

Vandaag laminaat gehaald van de dikte 8mm platen harmax, het mooiste hier aan is dat het ook nog in een combideal hoort dus dat is wel mooi. Ik kan nu eindelijk genieten van een mooie laminaat in mijn woning. Hieronder de foto van het laminaat. Heel erg bedankt jongens!!

Perryos

Bijzonder keurige vloer, de vloerdelen zijn stevig en hebben een fijne afwerking.
En een zeer goede en prettige service!

Ruben van de Beek

Ben je op zoek naar een betaalbare en een goede kwaliteits- laminaat vloer. Stop dan met zoeken en kom langs naar onze outlet op de Stuartweg 1G in Vianen. Wij hebben laminaat vloeren in elke kleur, formaat, dikte en structuur. Bij ons slaag je dus altijd!

plinten reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.