Onze nieuwste reacties! – Week 13

Vloeren Uitverkoop Vianen Reviews

Ben je nog niet overtuigd om langs te komen naar onze outlet in Vianen? Misschien dat onze nieuwste reviews jou dan kunnen overhalen. Hier staan een aantal reviews die we afgelopen week (28 t/m 2 april) hebben mogen ontvangen via Google.

Wij bedanken iedereen die ons een positieve review achter heeft gelaten! 

Mooie laminaat vloer gekocht, perfecte service vriendelijke medewerkers.
Mooie prijs voor 22 pakken, koffie en wat lekkers.
Echt een aanrader veel keuze.

Eric Mook

Goede service! Prachtige vloer uitgekozen met bijpassende plinten en een ondervloer. Aanrader!

Fakkel

Overzichtelijk, meedenken en vriendelijk personeel.
Een erg mooie vloer gevonden en gekocht voor een scherpe prijs.

Rashidah Lamara

Top mens met uitstekende producten!
Top kwaliteit voor top prijs!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop!
Zeker een aanrader zonder twijfel!!!!🙏🏻 🙌🏻

Pakize Ozturk

Vorige week een vloer gehaald, alleen de service al van de eigenaars was al heel erg fijn! Een super fijne ervaring opgedaan bij de vestiging in Vianen.
Mega aanbod en zeer leuke prijzen. Ik had alle winkels al gehad maar hier slaagde ik direct. Voor dat ik het door had lag alles al in de auto, super cool! Na afloop zelfs wat lekkers met koffie. Op de website staat nog niet 5% van het aantal vloeren die je kan bezichtigen. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. Een aanrader voor allen om te kijken, want de service is 5sterren waard! Zeer uitgebreid assortiment.

Karima Achahboun

Zeer prachtige laminaatvloer net hier gekocht. Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers! Geweldige ervaring. Ze denken mee en adviseren deskundig. Het reizen was het meer dan waard. We zijn naar laminaatplaza, bebo, koning etc etc etc geweest, alle winkels gezien. Pas hier in de enorme keuze ons droomvloer gevonden. Maar het belangrijkste was de houding van de medewerkers! Daarom met een enorme gunfactor hier met liefde onze centen aan besteed!!

Hadjar

Vriendelijke ontvangst en zeer hulpvaardig personeel. Prachtige vloer uitgezocht voor mijn tuinkantoor. Goed geadviseerd en een heel mooi prijsje.

D.I.

Leuke aardige personeel. Staan klaar voor je ok al heb je geen geld kom zeker bij deze winkel deze mensen helpen je altijd of je nou wel of geen geld heb. Dus zeker een aanrader..!!!!

Ferry Hellingerwerf

Je word heel vriendelijk geholpen en je hebt hele mooie vloeren

Randall

Edit: vandaag is mijn laminaat gelegd en het ziet er echt heel goed uit en ook van goede kwaliteit, volgens de vloerenlegger. Ik ben in veel laminaatwinkels geweest in Utrecht, maar toen ik hier kwam werd ik uitstekend geholpen door Nihad. Hij was erg geduldig, denkt met je mee en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Ik ging met een tevreden en gerust gevoel weer weg met een hele goede aankoop.

Sue-Ann Ost

Ben je op zoek naar een betaalbare en een goede kwaliteits- laminaat vloer. Stop dan met zoeken en kom langs naar onze outlet op de Stuartweg 1G in Vianen. Wij hebben laminaat vloeren in elke kleur, formaat, dikte en structuur. Bij ons slaag je dus altijd!

Laminaat voor een bodemprijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.