De voordelen om bij ons laminaat te kopen!

Laminaat kopen doe je bij ons

Wij lichten graag in dit artikel toe waarom je een laminaat vloer bij ons Vloeren Uitverkoop Vianen zou moeten kopen!

1. Ervaring

Het verkopen van laminaat doen wij met heel veel plezier en al een heel aantal jaren. Wij gaan dus ook voor de 100% klant tevredenheid en hopen altijd dat mensen met een glimlach onze deur verlaten, ook wanneer wij ze niks hebben verkocht. Het verkopen van onze laminaat vloeren doen wij dus ook alleen fysiek en niet online met een webshop of telefonisch etc. Een vloer kopen is bij ons dus eigenlijk een hele leuke ervaring. In de winkel kun je de vloer altijd beter bekijken en voelen en dat is toch anders dan van een online afbeelding. Een online afbeelding verschilt gewoon met de realiteit en krijg je de ervaring niet de je in de winkel wel zou krijgen. De showborden kun je zelf meenemen naar buiten voor eventueel beter licht of meenemen naar huis. Daarnaast kunnen onze verkopers je alles uitleggen over een laminaat vloer!

2. De keuze is reuze

Wij hebben wel meer dan 100 laminaat vloeren in alle kleuren, vormen, maten en structuren in onze outlet/showroom liggen. Wij verkopen bijvoorbeeld tegel laminaat vloeren in verschillende formaten, denk hierbij aan hele grote tegels of juist rechthoekige tegels, tegels met een marmeren print of juist meer een beton look tegel. Daarnaast hebben wij ook extra brede laminaat planken in vele verschillende kleuren en verkopen wij zelfs Hongaarse punt laminaat vloeren. Of voor wie er echt uit wil springen hebben wij momenteel ook high glossy vloeren. Daarnaast verkopen wij laminaat vloeren in verschillende prijsklasse. Onze laminaat vloeren zijn al te koop vanaf een bedrag van 2,49 per vierkante meter. Er is dus altijd wel een laminaat vloer aanwezig waar je naar op zoek ben en bij je past. Is dat niet het geval dan kunnen de verkopers daar hoogstwaarschijnlijk ook voor jou regelen.

3. Leuke laminaat acties

Naast het verkopen van al hele goedkope vloeren houden wij ook nog wel eens speciale acties. Deze kun je altijd bekijken in onze outlet/showroom. Deze staan niet altijd vermeld op onze website. Zo kun je bijvoorbeeld al het laminaat gratis krijgen bij aankoop van ondervloer en muurplinten.

4. Onderhandelen met de verkopers

Wij bieden natuurlijk al de beste prijzen voor onze klanten, maar de meeste mensen maken er toch een sport van om het bedrag nog lager te maken. Dat is helemaal niet erg en vinden de verkopers juist leuk! Het moet wel realistisch blijven natuurlijk maar niet geschoten is altijd mis zeggen ze wel eens.

5. Onze gratis mogelijkheden

Niet alles kost bij ons geld! Zo kun je bij ons gebruik maken van gratis parkeren op ons terrein. Wij hebben genoeg parkeerplekken vlak voor onze deur. Onze winkel is ook rolstoelvriendelijk / toegankelijk, doordat je dus bij ons voor de deur kan parkeren en een speciale oprit is om binnen te komen met een rolstoel. Daarnaast bieden we iedereen die bij ons binnen komt een gratis hapje en drankje aan.

6. Drive- in 

Voor het gemak hebben wij een eigen drive-in waar jou net gekochte laminaat vloer makkelijk in kunnen verplaatsen. Ons laminaat kun je altijd meteen meenemen, dan kun je gebruik maken van deze handige drive-in. Als dat niet een optie is kun je het natuurlijk ook door ons laten bezorgen.

7. Alleen A kwaliteit

Je zult vast denken. Zulke goedkope laminaat vloeren dat kan nooit iets goeds zijn. Ja wel hoor! Wij verkopen alleen maar a kwaliteit vloeren. De prijzen kunnen wij zo laag houden, doordat wij bijvoorbeeld geen webshop kosten hebben, wij groot inkopen bij onze leveranciers en onze marges niet al te hoog gooien. Daarnaast hebben we op alle laminaat vloeren natuurlijk ook gewoon de benodigde fabrieksgarantie erop zitten.

Bezorging binnen 24 uur mogelijk!

8. Onze services 

Naast het verkopen van laminaat, ondervloeren en plinten bieden we ook verschillende services aan onze klanten. Zo hebben wij een eigen bezorgdienst die jou net gekochte spullen binnen 24 uur kan leveren. Het leggen van een laminaat vloer is zeer eenvoudig en met een handomdraai gedaan door de makkelijk klik systemen. Maar zie je het toch niet zitten om een vloer helemaal zelf te gaan leggen. Dan kun je bij ons ook gebruik maken van onze eigen legservice. Je kan dus wel zeggen dat wij een one stop shop zijn.

9. Centraal gelegen

Wij zijn voor alle gemakken voorzien. Zo zijn wij zelfs centraal gelegen in Nederland. Ons kun je bezoeken aan de Stuartweg 1G in Vianen. Onze outlet/showroom ligt vlak naast de A27 en de A2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.